28 dagers dietten

Dette handler om å spise seg frisk akkurat som Hippokrates sa «La din mat være din medisin, og din medisin være din mat» for over 2000 år siden.

Kickstart

Det starter med en 28 dagers innvendig «kickstart» hvor man spiser seg friskere og slankere ved hjelp av helt vanlig mat, en skikkelig innvendig opprydding av kroppen og med en bivirkning av at man mister minimum 5-12 kg på kun 28 dager. Dette er også for deg som er slank for du mister ikke mer enn du skal, og en innvendig rens har alle godt av etter noen år. Man får kroppen i balanse igjen slik at den klarer å reparere seg selv. Kroppen vår er fantastisk skapt og kan reparere seg selv hvis den får rett miljø, riktig drivstoff og de beste verktøyene til å gjøre jobben.

Dette er for deg med en kropp i ubalanse med symptomer som overvekt, eller undervekt, lite energi, en mage som ikke fungerer, hormoner i ubalanse, «vondter» i kroppen og dårlig søvn med mer. Først reduseres buk-fettet, deretter ytterligere overflødig fett. Hormoner og syre/basebalanse reguleres/normaliseres.

Rensekuren er bygget på helhet og maten man spiser er helt vanlig norsk mat som du kan kjøpe på nærmeste butikk og tilskudd av vitaminer, mineraler og aminosyrer. Dette gjør at du kan skape 250 000 forskjellige proteiner/enzymer som gjør at du gjenoppretter metabolismen eller energiomsetningen og du vil få økt forbrenning. Dette er det motsatte av Jo-Jo slanking og Jo-Jo helse.

I tillegg til bedre helse og vektreduksjon vil man få en bedre hverdag, i form av bedre søvn, høyere energinivå, mindre vondter, samt se godt ut å føle seg vel. Dessuten forsvinner søt behovet allerede første uken når kroppen får de mineralene den trenger.

Kroppen renses for slagg og avfallsstoffer og gjør at huden blir renere og klarere, samt at man får en velfungerende fordøyelse.

Første forutsetning for å oppnå dette, er at kroppens vitamin- og mineralbalanse er i orden, derfor er det lagt inn næringstilskudd i verdensklasse i 28 dagers kuren. Tilskuddene i 28 dagers kuren er laget av 100 % mat og drikkes som en deilig juice dette gjør at kroppen tar de opp på cellenivå innen 10 minutter med nesten 100% opptaksnivå.

Hvorfor trenger man kosttilskudd?

Årsaken til dette er måten maten vår produseres på. Maten i butikkene ser bra ut, men er næringsfattig og tilfredsstiller IKKE kroppens behov for å holde seg frisk og fungere normalt.

Kalsium innholdet i brokkoli har for eksempel sunket med hele 68% de siste 20 årene. All frukt og grønt har mistet mellom 20-75 prosent av næringsinnholdet de hadde tidligere. Presidenten i Den norske Lægeforening, Hege Gjessing, gikk i en artikkel i Dagens Næringsliv ut og fortalte at «dagens» kost inneholdt lite næringsstoffer og alt for mye salt, sukker og hvetemel”.

De anbefalte tilskuddene regnes som mat, tilskuddene erstatter det vi ikke klarer å få i oss via mat, men som er livsnødvendig.

Man har regnet ut at man må spise 1,2 kg grønnsaker og frukt daglig for å få dekket dagsdosen av vitaminer og mineraler med dagens dårlige kvalitet på disse matvarene. Det er ikke rart mange av oss føler seg slitne eller sliter med en ubalanse i kroppen for vi klarer ikke å spise slike mengder de fleste av oss.

Kroppen vår er fortsatt steinalder kropper, kosten eller maten vår derimot er ikke som den gang vi var steinalder mennesker altså rene og laget fra bunn av. Vi spiser mye halvfabrikata med mye ukjente innholdsstoffer og mye tilsatt salt og sukker for smakens skyld. Salt, sukker og hvetemel eller de 3 hvite gifter kan være skyld i mye av den ubalansen vi sliter med i dag.

28 dagers kuren

Menyen er delt inn i 4 måltider pr. dag, så du blir god og mett. Den er oversiktlig og enkelt satt opp, og du har valgfriheter i forhold til maten, sånn at du kan spise det du liker best innenfor de alternativene som står.  For eksempel når det står lunsj så kan du velge mellom alternativer som kylling, biff, vilt, fisk, skalldyr, eller en kombinasjon av disse og i tillegg salater/grønnsaker, egg og yoghurt. Vi har 100 vis av oppskrifter, så du finner masse inspirasjon til gode mat opplevelser.

I denne menyen skal det ikke tilsettes salt, men man kan likevel krydre “tilværelsen” med alt av gode krydder og urter. 28 dagers kuren går over 4 uker og er delt inn i følgende dager:

Fase 1

28 dager med eget komplett-program

  • Du følger menyen:
  • Spiser 4 ganger om dagen og går likevel ned i vekt
  • Blir slankere
  • Får mer energi og høyere forbrenning
  • Bedre helse og økt velvære

1. uke: 7 hvite dager.
2. uke: 5 grønne dager, 2 hvite dager
3. uke: 5 grønne dager, 2 hvite dager
4. uke: 6 grønne dager, 1 hvit dag

Fase 2

Du ønsker å bevare gode resultater:

  • 60 dagers-stabiliseringsprogram
  • 4 dager med normal, sunn kost – ren mat
  • 2 røde dager – tid for kos
  • 1 hvit dag

Hva skiller denne kuren fra alt annet?

Jeg skjønner at du er skeptisk, det var vi også, veldig! Men dette er noe som har gitt oss en så mye bedre helse så vi bare må gi dette videre, for noe annet ville vært veldig egoistisk!

I tradisjonelle vektreduksjonsdietter forsvinner oftest både væske og muskelmasse, mens buk-fettet forblir på kroppen. I 28 dagers kuren skjer det motsatte, for gjennom proteinrik mat og aminosyrer så forsvinner buk-fettet, men muskelmengde forblir. Dette bidrar til optimal forbrenning, også etter de 28 dagene.
Dette livsstilsprogrammet er utviklet av Dr. Aage Stenseth. Næringstilskuddene som dietten er vektet opp mot, er av høyeste kvalitet og kommer fra et av de mest innovative tyske firmaer. Dette firmaet har imidlertid ikke noe med livsstilsprogrammet å gjøre. Alle henvendelser vedrørende dietten skal rettes til Helse & Coaching.

Denne 28 dagers kuren og kosttilskuddene som vi var så skeptiske til har gitt oss dette:
En varig vektnedgang og faktisk fullstendig kontroll over egen vekt ved hjelp av verktøyene man får. Dessuten mye mer energi, bedre søvn, en mage som endelig fungerer optimalt, mindre «vondter» i muskler og ledd og merkbart bedre prestasjons evne og bedre humør i hele familien. Dette må andre få oppleve og jeg håper du som leser dette gir dette en sjanse, for jeg vet at du aldri kommer til å angre.

Alle fortjener GOD HELSE!

3 måneders abonnement

Livsstilsprogrammet bestilles og betales over 3 måneder av gangen og da får du det til innkjøpspris med 30 % rabatt. Du får en komplett matplan, ukeplaner, oppskriftshefte og kosttilskudd for 3 måneder på din første levering.

Startpakken koster da kr. 1662,- første mnd. Deretter kr. 976,- pr. mnd. (dvs. kr. 32,- pr. dag, altså billigere enn en kaffe latte eller Pepsi Max om dagen). Du får produkter for 3 mnd. av gangen og beløpet blir da delt opp i 3. Ingen bindingstid utover dette, du stopper eventuelt bare din leveranse midt i måned 3.