Hei kjære deg !

Hvordan er livet ditt akkurat nå ?

Er du sliten og lei? Føler du at livet er blitt en rutine? Kanskje drømmer du om at snart, snart vil alt bli mye bedre bare jeg… og du vet egentlig ikke hva eller hvor du vil? Er du litt misunnelig når du ser andre som er så vellykkede? Føler at ditt liv kunne vært mye bedre hadde det ikke vært for ting som plager deg, som kommer igjen og sliter på energien din. Er du en som står på og jobber, men kommer aldri noen vei allikevel?

Er du usikker på hvem du egentlig er, kanskje fordi du ikke har tid til deg selv og lytte til dine egne behov. Du må kanskje ta vare på alle andre før deg selv og bare det å overleve er viktigere akkurat nå? Hverdagen blir en rutine og helgene blir ikke slik du hadde håpet og livet farer forbi. Savner du gleden og latteren du en gang hadde, som ble borte på veien med alle kravene som forventes av deg? Savner du å tro på drømmene dine? Savner du ro og trygghet inni deg selv? Savner du kjærlighet og omsorg?

Vil du…

Bli tryggere på deg selv

ved å øke ditt nærvær

Få en tydeligere retning

ved å finne eller utvikle det du vil gi til verden

Bryte igjennom det som stopper deg

gjennom dyp og varig transformasjon

Virkeliggjøre dine drømmer


med konkrete verktøy og strategier

Bli anerkjent og skape dyp personlig kontakt

  gjennom tydelig kommunikasjon

Monica Lystad
Monica LystadLeadership By Heart Coach
Jeg er utdannet Leadership By Heart Coach, som innebærer og kommunisere fra hjerte til hjerte. Enten du ønsker du en endring i ditt liv eller din egen helse så vil jeg gjerne hjelpe deg. La oss gå veien og kickstarte ditt nye liv sammen, jeg gleder meg til å høre fra deg. Kontakt meg gjerne på tlf.: +47 47 36 88 25.

Kartleggingstime

Ta kontakt for en 30 minutters gratis kartleggingssamtale, så ser vi om du og jeg skal gå veien sammen fra der du er nå, til dit du ønsker å være. Dette er helt uforpliktende, gleder meg til å høre fra deg.