Priser

Informasjon og bestilling.

28 dager

Vi ante ikke at 28 dager kunne endre så mye. MER ENERGI, BEDRE SØVN, TRIVSELSVEKT og mye mer. Kun ved å følge en 4 ukers matplan er du garantert å få dine resultater!

Hvis du har for mange kilo så er det helt vanlig å miste 5-12 kg på KUN 28 dager, og det er faktisk det farlige magefettet som forsvinner først! Best av alt er at denne kickstarten fungerer på ALLE og du lærer noen fantastiske verktøy. Du når din trivselsvekt, du får et stabilt blodsukker og du får hormonene i balanse! Jeg gikk ned 6 kilo og min mann 8 kilo under kuren som vi tok for 2 år siden og vi har beholdt resultatet. Dessuten har vi fått mye mer energi, sover bedre ja rett og slett føler oss så mye bedre enn på lenge.

Matplanen

er basert på vanlig mat som du kjøper i butikken og du spiser 4 måltider per dag. Du blir god og mett, og søt behovet forsvinner allerede første uken fordi du tilfører kroppen essensiell næring, i form av proteiner, vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Det er derfor lagt inn patenterte næringstilskudd som er 100 % naturlige og som brukes av ulike terapeuter og toppidrettsutøvere over hele verden. Både jeg, mannen min og barna våres bruker de hver dag.

Livsstilsprogrammet

bestilles og betales over 3 måneder av gangen og da får du det til innkjøpspris med 30 % rabatt. Du får komplett matplan, ukeplaner, oppskriftshefte og kosttilskudd for 3 måneder på din første levering. Startpakken koster da kr. 1817,- første mnd. Deretter kr. 976,- pr. mnd. (dvs. kr. 32,- pr. dag, altså billigere enn en kaffe latte eller Pepsi Max om dagen). Du får produkter for 3 mnd. av gangen og beløpet blir da delt opp i 3. Frivillig hvis du vil ha yoghurt (50 % rabatt ved bestilling sammen med startpakken kr. 279,-) og proteinbarer (10 stk. 310,-) som da kommer i tillegg! Ingen bindingstid utover disse 3 månedene, du stopper det enkelt eventuelt senest midt i 3 måned. Forhåpentligvis vil dette gjøre deg så godt at dette vil du fortsette å gi kroppen, men det velger du helt selv.

Jeg anbefaler å bruke produktene i minimum 3 måneder. Vi bruker de som sagt hver dag! Vi ønsker oss ikke tilbake der vi var før, og tro meg, energien er ikke den samme uten! Alt å vinne – ingenting å tape!

Og til slutt, husk at du må ikke forveksle dette med en tradisjonell slankekur. Dette er et livsstilsprogram basert på matkjemi, dvs. mat som passer sammen, med tilstrekkelig med næring som kroppen trenger, og som får din kropp i balanse, og du vil raskt merke forskjellen.

Hva ønsker du deg?

  • Mer energi?
  • Bedre søvn?
  • Bedre helse og livskvalitet?
  • Et sunt kosthold og din trivselsvekt?

Hvis dette er noe som kan hjelpe deg, er du da villig til å prøve det?

Hvis du ønsker å komme i gang, kan du bare glede deg. Du får kostholdsplan, ukeplan og oppskriftshefte fra oss – helt gratis. I tillegg får du veiledning for hvordan du kommer i gang! Du er også hjertelig velkommen til vår lukkede gruppe på Facebook! Her finner du masse tips, råd og videoer fra både oss og andre som gjennomfører CellRESET-dietten.

Jeg gleder meg til å hjelpe deg videre i prosessen – og til å se hva dette vil gjøre for deg.

CellRESET diettens Fase 1

går over 28 dager og du får 30% rabatt og betaler kr 1.817,- for startpakken dersom du blir en teampartner/fordelskunde.

Deretter koster det 976,- per mnd som blir trukket fra kort/avtalegiro èn gang pr mnd. til du sier opp abonnementet (minimum 3 måneder). Næringsdrikkene er fantastiske og dekker ditt daglige behov for vitaminer, mineraler, probiotika og enzymer.

Valgfrie produkter, men anbefales for optimalt resultat!
Det er valgfritt om du vil ha med Protein ultra bar (kr. 310,- for 10 stk). De er super gode og kan erstatte et måltid på grønne dager og/eller verdens beste yoghurt naturell som du lager selv. Youghurt-kit får du til 50 % rabatt hvis du bestiller den sammen med din startpakke. Kun kr. 279,-

Bestilling

For å bestille, fyll ut informasjon om deg, så tar vi kontakt slik at du får all den informasjonen du trenger for å kickstarte din helse.

Bestill din startpakke á 90 dager, med 30% rabatt her:

    Jeg ønsker å bestille yoghurt bereder og 6 poser yoghurt til ½ pris á 249,- (1/2 pris gjelder ved første bestilling)

    Jeg ønsker å bestille 10 stk sjokolade protein barer á 279,- som tillegg